صادقی‏ زاده دهکردی, عاطفه, فاضل نجف آبادی, محمّد, عبّاسی, هاجر (2017). بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی. , 14(69), 268-255.
عاطفه صادقی‏ زاده دهکردی; محمّد فاضل نجف آبادی; هاجر عبّاسی. "بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی". , 14, 69, 2017, 268-255.
صادقی‏ زاده دهکردی, عاطفه, فاضل نجف آبادی, محمّد, عبّاسی, هاجر (2017). 'بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی', , 14(69), pp. 268-255.
صادقی‏ زاده دهکردی, عاطفه, فاضل نجف آبادی, محمّد, عبّاسی, هاجر بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی. , 2017; 14(69): 268-255.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,598
PDF Download16,052,257