ملکی کهکی, علیرضا, باقری, محمد, ناطقی, لیلا (2017). بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ. , 14(69), 281-269.
علیرضا ملکی کهکی; محمد باقری; لیلا ناطقی. "بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ". , 14, 69, 2017, 281-269.
ملکی کهکی, علیرضا, باقری, محمد, ناطقی, لیلا (2017). 'بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ', , 14(69), pp. 281-269.
ملکی کهکی, علیرضا, باقری, محمد, ناطقی, لیلا بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ. , 2017; 14(69): 281-269.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,598
PDF Download16,052,253