چهارطاق, فروغ, ناصحی, بهزاد, برزگر, حسن (2017). بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا. , 14(69), 41-31.
فروغ چهارطاق; بهزاد ناصحی; حسن برزگر. "بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا". , 14, 69, 2017, 41-31.
چهارطاق, فروغ, ناصحی, بهزاد, برزگر, حسن (2017). 'بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا', , 14(69), pp. 41-31.
چهارطاق, فروغ, ناصحی, بهزاد, برزگر, حسن بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا. , 2017; 14(69): 41-31.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,434
PDF Download16,046,551