احمدی اقدم, عفت, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف (2017). اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش. , 14(69), 122-115.
عفت احمدی اقدم; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی. "اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش". , 14, 69, 2017, 122-115.
احمدی اقدم, عفت, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف (2017). 'اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش', , 14(69), pp. 122-115.
احمدی اقدم, عفت, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش. , 2017; 14(69): 122-115.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,736,042
PDF Download15,963,884