رئوفی, نسیم, کدخدایی, رسول, نجف نجفی, مسعود (2017). بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر. , 14(69), 21-11.
نسیم رئوفی; رسول کدخدایی; مسعود نجف نجفی. "بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر". , 14, 69, 2017, 21-11.
رئوفی, نسیم, کدخدایی, رسول, نجف نجفی, مسعود (2017). 'بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر', , 14(69), pp. 21-11.
رئوفی, نسیم, کدخدایی, رسول, نجف نجفی, مسعود بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر. , 2017; 14(69): 21-11.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,434
PDF Download16,046,549