Number of Articles: 29

تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز

Pages 7-1

روح الله شیرعلی پور; علیرضا جهانگیری; محمدرضا باغ دزفولی

مدل‌سازی تجربی چروکیدگی در خشک‌کردن انگور پیش‌تیمار‌شده با فراصوت و کربوکسی‌متیل‌سلولز

Pages 23-9

منور طهماسبی پور; جلال دهقان نیا; سیدصادق سیدلو هریس; بابک قنبرزاده

مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشک‌کن پیوسته نیمه‌صنعتی

Pages 37-25

میثم صفری; رضا امیری چایجان; بهنام علائی

بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو

Pages 49-39

سیده نرگس مظلومی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد

بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار

Pages 62-51

پریا رهنمون; محبوبه سرابی جماب; مجید جوانمرد داخلی; آرام بستان

بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده

Pages 72-63

هادی بابائی امینلوئی; مانیا صالحی فر

بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnusaffinis)

Pages 84-73

سید علی جعفرپور; امیر آقای بابایی; مسعود رضایی

بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح

Pages 85-96

مهدیه قمری; فریده طباطبایی یزدی; ایران عالم زاده; منوچهر وثوقی; مهدی وریدی; هانیه صفری

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium)در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش

Pages 104-97

سید محمد باقر هاشمی; جواد صفری; بهروز صادقی; مسلم غفوری

بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی

Pages 128-117

مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری طهرانی; مهدی کاشانی نژاد

تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران

Pages 138-129

زهرا آقائی; سید مهدی جعفری; محمد قربانی; خدایار همتی

استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو

Pages 148-139

علیرضا عالیشاهی; سید مهدی اجاق; بهاره شعبانپور; سجاد ایزدی

تأثیر غلظت‌های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی‌های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب

Pages 160-149

مینا میری; آرش کوچکی; محبت محبی; مسعود نجف نجفی

بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع

Pages 171-161

بهنوش شب کوهی کاکش; کوشان نایب زاده; محمدامین محمدی فر

بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی

Pages 183-173

مسعود نجف نجفی; بنت الهدی رحمانی کندری

بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه

Pages 197-185

رضا امیر خمیریان; جواد حصاری; حسین جوینده; حسن برزگر

بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی سویا به روش سطح پاسخ

Pages 207-199

مائده اعتمادی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; یحیی مقصودلو

بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای

Pages 225-209

منیره صدفی; بیژن خورشیدپور; مهناز هاشمی روان

ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده‌های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون

Pages 237-227

حامد حسینی; محمد قربانی; علیرضا صادقی ماهونک; سید مهدی جعفری

تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.)

Pages 248-239

فیروزه بذرافکن; سهیلا زرین قلمی; علی گنجلو

تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری

Pages 259-249

بهرام فتحی آچاچلوئی; عبدالرحمان اسدی; کاظم علیرضالو; حسین عبدی بنمار

غنی‌سازی کیک با پودر دانه‌ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی

Pages 270-261

مهرناز حسامی; مرضیه بلندی

بررسی تاثیر افزودن پودر دانه‌ی تاج‌خروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگی‌های کیفی ماست چکیده

Pages 284-271

محبوبه حیدری; مهشید جهادی; محمد فاضل; نفیسه قاسمی پرو

مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگی‏های بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 299-285

مهران نوری; بهزاد ناصحی; سامان آبدانان مهدی زاده

بررسی تاثیرآنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی

Pages 309-301

مونا روشن; رضا اسماعیل زاده کناری

جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آن‌ها

Pages 322-311

نفیسه دعوتی; سعید زیبائی

کاربرد برخی نمکهای معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری

Pages 334-323

سیاوش ترابی; مسعود احمدزاده; سلیمان قاسمی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو

Pages 342-335

سیده پریا سمائی; محمد قربانی; علیرضا صادقی ماهونک; سید مهدی جعفری

بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به‌روش حلال متلاطم

Pages 353-343

ماندانا بی مکر; علی گنجلو; سهیلا زرین قلمی; الهام انصاریان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,495
PDF Download15,950,927