میری, مینا, کوچکی, آرش, محبی, محبت, نجف نجفی, مسعود (2017). تأثیر غلظت‌های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی‌های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب. , 14(65), 160-149.
مینا میری; آرش کوچکی; محبت محبی; مسعود نجف نجفی. "تأثیر غلظت‌های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی‌های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب". , 14, 65, 2017, 160-149.
میری, مینا, کوچکی, آرش, محبی, محبت, نجف نجفی, مسعود (2017). 'تأثیر غلظت‌های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی‌های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب', , 14(65), pp. 160-149.
میری, مینا, کوچکی, آرش, محبی, محبت, نجف نجفی, مسعود تأثیر غلظت‌های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی‌های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب. , 2017; 14(65): 160-149.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,726,645
PDF Download15,959,478