حسامی, مهرناز, بلندی, مرضیه (2017). غنی‌سازی کیک با پودر دانه‌ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی. , 14(65), 270-261.
مهرناز حسامی; مرضیه بلندی. "غنی‌سازی کیک با پودر دانه‌ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی". , 14, 65, 2017, 270-261.
حسامی, مهرناز, بلندی, مرضیه (2017). 'غنی‌سازی کیک با پودر دانه‌ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی', , 14(65), pp. 270-261.
حسامی, مهرناز, بلندی, مرضیه غنی‌سازی کیک با پودر دانه‌ی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی. , 2017; 14(65): 270-261.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,534
PDF Download15,968,827