نجف نجفی, مسعود, رحمانی کندری, بنت الهدی (2017). بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی. , 14(65), 183-173.
مسعود نجف نجفی; بنت الهدی رحمانی کندری. "بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی". , 14, 65, 2017, 183-173.
نجف نجفی, مسعود, رحمانی کندری, بنت الهدی (2017). 'بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی', , 14(65), pp. 183-173.
نجف نجفی, مسعود, رحمانی کندری, بنت الهدی بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی. , 2017; 14(65): 183-173.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,387
PDF Download15,968,744