فتحی آچاچلوئی, بهرام, اسدی, عبدالرحمان, علیرضالو, کاظم, عبدی بنمار, حسین (2017). تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری. , 14(65), 259-249.
بهرام فتحی آچاچلوئی; عبدالرحمان اسدی; کاظم علیرضالو; حسین عبدی بنمار. "تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری". , 14, 65, 2017, 259-249.
فتحی آچاچلوئی, بهرام, اسدی, عبدالرحمان, علیرضالو, کاظم, عبدی بنمار, حسین (2017). 'تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری', , 14(65), pp. 259-249.
فتحی آچاچلوئی, بهرام, اسدی, عبدالرحمان, علیرضالو, کاظم, عبدی بنمار, حسین تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری. , 2017; 14(65): 259-249.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,387
PDF Download15,968,743