خمیریان, رضا امیر, حصاری, جواد, جوینده, حسین, برزگر, حسن (2017). بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه. , 14(65), 197-185.
رضا امیر خمیریان; جواد حصاری; حسین جوینده; حسن برزگر. "بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه". , 14, 65, 2017, 197-185.
خمیریان, رضا امیر, حصاری, جواد, جوینده, حسین, برزگر, حسن (2017). 'بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه', , 14(65), pp. 197-185.
خمیریان, رضا امیر, حصاری, جواد, جوینده, حسین, برزگر, حسن بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه. , 2017; 14(65): 197-185.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,385
PDF Download15,968,743