شب کوهی کاکش, بهنوش, نایب زاده, کوشان, محمدی فر, محمدامین (2017). بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع. , 14(65), 171-161.
بهنوش شب کوهی کاکش; کوشان نایب زاده; محمدامین محمدی فر. "بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع". , 14, 65, 2017, 171-161.
شب کوهی کاکش, بهنوش, نایب زاده, کوشان, محمدی فر, محمدامین (2017). 'بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع', , 14(65), pp. 171-161.
شب کوهی کاکش, بهنوش, نایب زاده, کوشان, محمدی فر, محمدامین بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیون‌کنندگی زرده تخم‌مرغ مایع. , 2017; 14(65): 171-161.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,532
PDF Download15,968,825