عالیشاهی, علیرضا, اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, ایزدی, سجاد (2017). استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو. , 14(65), 148-139.
علیرضا عالیشاهی; سید مهدی اجاق; بهاره شعبانپور; سجاد ایزدی. "استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو". , 14, 65, 2017, 148-139.
عالیشاهی, علیرضا, اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, ایزدی, سجاد (2017). 'استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو', , 14(65), pp. 148-139.
عالیشاهی, علیرضا, اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, ایزدی, سجاد استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو. , 2017; 14(65): 148-139.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,531
PDF Download15,968,825