صدفی, منیره, خورشیدپور, بیژن, هاشمی روان, مهناز (2017). بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای. , 14(65), 225-209.
منیره صدفی; بیژن خورشیدپور; مهناز هاشمی روان. "بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای". , 14, 65, 2017, 225-209.
صدفی, منیره, خورشیدپور, بیژن, هاشمی روان, مهناز (2017). 'بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای', , 14(65), pp. 225-209.
صدفی, منیره, خورشیدپور, بیژن, هاشمی روان, مهناز بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای. , 2017; 14(65): 225-209.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,532
PDF Download15,968,825