Number of Articles: 20

اثر موسیلاژ دانه اسفرزه به عنوان پوشش خوراکی بر افزایش زمان پس از برداشت خیار

Pages 1-15

اکرم ابراهیمی عمارت; اکرم آریان فر

مقایسه اثر فیبر اینولین و گندم بر زنده‌مانی پروبیوتیک در نوشیدنی ورزشی غنی‌شده با کلسیم و ویتامین D

Pages 16-27

شقایق دادگر; مهدی شریفی سلطانی; سارا جعفریان

ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از کازئینات سدیم، پروتئین نخود و روغن ذرت

Pages 28-43

پریسا قانعی; محرم وزیری; فردین تمجیدی

کاربرد فیلم نانوکامپوزیت ایزوله پروتئین گاودانه – صمغ چرخک حاوی میکروکپسول‌های عصاره خارمریم و نانو ذرات اکسیدگرافن جهت بسته بندی پنیر کوپه

Pages 44-64

سوژین سرای ترکاشه; محمد علیزاده خالدآباد; صابر امیری; ایرج کریمی ثانی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند تهیه شده از شیر سویا و شیرفندق

Pages 65-77

رها ابراهیم نژاد; مرجانه صداقتی; مژگان امتیازجو

الگوهای غذایی دریافتی و خطر سندرم روده تحریک پذیر

Pages 78-90

مرضیه زیلایی; سید احمد حسینی; رضوان امیری; سید سعید سیدیان; سحر صباحی; علی کجباف والا

بررسی تأثیر کمپلکس سه‌گانه آمیلوز-اسید استئاریک-ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات رئولوژیکی، حسی و پایداری سس مایونز کم‌چرب

Pages 91-103

فائزه کرمی; مهران اعلمی; مصطفی کرمی; هدی شهیری طبرستانی

بهینه‌یابی فرآیند خشک کردن پیاز سفید در خشک‌کن خورشیدی فتوولتائیک- حرارتی مجهز به پمپ حرارتی

Pages 104-119

لیلا امیرسیدی; برات قبادیان; مرتضی آغباشلو; حمید مرتضی پور

بررسی ویژگی‌های عملکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین‌هیدرولیز شده از دانه‌ چیا تحت تأثیر زمان هیدرولیز و نوع آنزیم

Pages 120-134

سحر عبدالهی; پیمان آریایی; ابراهیم حسینی; مهرو اسماعیلی; رویا باقری

بررسی ویژگی‌های لیگنین، کربوکسی‌متیل سلولز و نشاسته استخراج شده از زائدات و ضایعات پیاز زعفران و ذرت

Pages 135-155

راضیه نیازمند; پروین شرایعی; وحیده شریف; محبوبه سرابی; سودابه عین افشار; الهام آذرپژوه; فرزانه شریف

رهایش فلزات سنگین از سیخ های کبابی و ظروف یک‌بارمصرف آلومینیومی به مواد غذایی

Pages 156-171

محمد نجاتیان

تولید فیلم مرکب کیتوزان و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای Sargassum latifolium به همراه پروتئین هیدرولیز شده ماهی کاراس(Carassius carassius)

Pages 172-187

خدیجه جعفری ملک کلائی; سارا جعفریان; سید روح الله جوادیان; سیده خدیجه مهدوی; سمیه بهرام

افزایش کیفیت و ماندگاری پنیر سفید با استفاده از نانوذرات اکسید روی (ZnONPs) سنتز شده به روش سبز به همراه اسانس گیاه زیره سیاه ایرانی (Bunium persicum L.)

Pages 188-203

ندا اختری; الهام مهدیان; فاطمه عروجعلیان; وحید حکیم زاده

بررسی خواص الئورزین صمغ باریجه استخراج شده به روش حلال‌های عمیق یوتکتیک

Pages 204-218

جواد رادمرد; علی محمدی ثانی; اکرم آریان فر; بهروز محمودزاده وزیری

بهینه سازی شرایط پلاسمای سرد و فراصوت پالسی در استخراج ترکیبات فنولیک از کنجاله ی هسته ی انار

Pages 219-234

لیلا قاسمی نژاد; Amir Goli; صبیحه سلیمانیان زاد

بررﺳﯽ ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های ضدﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اسانس برگ اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید دوغ

Pages 235-248

امیر ایرانشاهی; حسین جوینده; محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

ارزیابی عملکرد ژل امولسیفایر و پلی ‌ال ‌ها بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، حسی و ماندگاری دونات تخمیری بدون گلوتن

Pages 247-264

زهرا میرزایی مقدم; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی

تاثیر ملاتونین بر ارزش تغذیه‌ای و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گل بنفشه Pansy (Viola × wittrockiana)

Pages 265-277

نرگس یوسف‌طهرانی; الهام دانائی

تولید ماست فراسودمند غنی شده حاوی عصاره جو دوسر با کمک تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی

Pages 278-292

پروین کیان آرا; حسین جوینده; محمد نوشاد; محمد حجتی; محمدامین مهرنیا

بررسی تاثیر جدایه‌های لاکتیکی حاصل از فراورده‌های لبنی بومی به عنوان کمک آغازگر و دوره رسیدگی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر فتا

Pages 293-315

فاطمه خسروی طالبی; محمد رضا عدالتیان دوم; محمدباقر حبیبی نجفی; لیلا یوسفی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,460,669
PDF Download17,559,814