کرمی, فائزه, اعلمی, مهران, کرمی, مصطفی, شهیری طبرستانی, هدی (2025). بررسی تأثیر کمپلکس سه‌گانه آمیلوز-اسید استئاریک-ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات رئولوژیکی، حسی و پایداری سس مایونز کم‌چرب. , 22(167), 91-103. doi: 10.48311/fsct.2025.83892.0
فائزه کرمی; مهران اعلمی; مصطفی کرمی; هدی شهیری طبرستانی. "بررسی تأثیر کمپلکس سه‌گانه آمیلوز-اسید استئاریک-ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات رئولوژیکی، حسی و پایداری سس مایونز کم‌چرب". , 22, 167, 2025, 91-103. doi: 10.48311/fsct.2025.83892.0
کرمی, فائزه, اعلمی, مهران, کرمی, مصطفی, شهیری طبرستانی, هدی (2025). 'بررسی تأثیر کمپلکس سه‌گانه آمیلوز-اسید استئاریک-ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات رئولوژیکی، حسی و پایداری سس مایونز کم‌چرب', , 22(167), pp. 91-103. doi: 10.48311/fsct.2025.83892.0
کرمی, فائزه, اعلمی, مهران, کرمی, مصطفی, شهیری طبرستانی, هدی بررسی تأثیر کمپلکس سه‌گانه آمیلوز-اسید استئاریک-ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات رئولوژیکی، حسی و پایداری سس مایونز کم‌چرب. , 2025; 22(167): 91-103. doi: 10.48311/fsct.2025.83892.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,454,636
PDF Download17,557,938