میرزایی مقدم, زهرا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا (2025). ارزیابی عملکرد ژل امولسیفایر و پلی ‌ال ‌ها بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، حسی و ماندگاری دونات تخمیری بدون گلوتن. , 22(167), 247-264. doi: 10.48311/fsct.2025.84033.0
زهرا میرزایی مقدم; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "ارزیابی عملکرد ژل امولسیفایر و پلی ‌ال ‌ها بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، حسی و ماندگاری دونات تخمیری بدون گلوتن". , 22, 167, 2025, 247-264. doi: 10.48311/fsct.2025.84033.0
میرزایی مقدم, زهرا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا (2025). 'ارزیابی عملکرد ژل امولسیفایر و پلی ‌ال ‌ها بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، حسی و ماندگاری دونات تخمیری بدون گلوتن', , 22(167), pp. 247-264. doi: 10.48311/fsct.2025.84033.0
میرزایی مقدم, زهرا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا ارزیابی عملکرد ژل امولسیفایر و پلی ‌ال ‌ها بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، حسی و ماندگاری دونات تخمیری بدون گلوتن. , 2025; 22(167): 247-264. doi: 10.48311/fsct.2025.84033.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,436,425
PDF Download17,551,414