خسروی طالبی, فاطمه, عدالتیان دوم, محمد رضا, حبیبی نجفی, محمدباقر, یوسفی, لیلا (2025). بررسی تاثیر جدایه‌های لاکتیکی حاصل از فراورده‌های لبنی بومی به عنوان کمک آغازگر و دوره رسیدگی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر فتا. , 22(167), 293-315. doi: 10.48311/fsct.2025.84052.0
فاطمه خسروی طالبی; محمد رضا عدالتیان دوم; محمدباقر حبیبی نجفی; لیلا یوسفی. "بررسی تاثیر جدایه‌های لاکتیکی حاصل از فراورده‌های لبنی بومی به عنوان کمک آغازگر و دوره رسیدگی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر فتا". , 22, 167, 2025, 293-315. doi: 10.48311/fsct.2025.84052.0
خسروی طالبی, فاطمه, عدالتیان دوم, محمد رضا, حبیبی نجفی, محمدباقر, یوسفی, لیلا (2025). 'بررسی تاثیر جدایه‌های لاکتیکی حاصل از فراورده‌های لبنی بومی به عنوان کمک آغازگر و دوره رسیدگی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر فتا', , 22(167), pp. 293-315. doi: 10.48311/fsct.2025.84052.0
خسروی طالبی, فاطمه, عدالتیان دوم, محمد رضا, حبیبی نجفی, محمدباقر, یوسفی, لیلا بررسی تاثیر جدایه‌های لاکتیکی حاصل از فراورده‌های لبنی بومی به عنوان کمک آغازگر و دوره رسیدگی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر فتا. , 2025; 22(167): 293-315. doi: 10.48311/fsct.2025.84052.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,447,978
PDF Download17,555,116