اختری, ندا, مهدیان, الهام, عروجعلیان, فاطمه, حکیم زاده, وحید (2025). افزایش کیفیت و ماندگاری پنیر سفید با استفاده از نانوذرات اکسید روی (ZnONPs) سنتز شده به روش سبز به همراه اسانس گیاه زیره سیاه ایرانی (Bunium persicum L.). , 22(167), 188-203. doi: 10.48311/fsct.2025.83974.0
ندا اختری; الهام مهدیان; فاطمه عروجعلیان; وحید حکیم زاده. "افزایش کیفیت و ماندگاری پنیر سفید با استفاده از نانوذرات اکسید روی (ZnONPs) سنتز شده به روش سبز به همراه اسانس گیاه زیره سیاه ایرانی (Bunium persicum L.)". , 22, 167, 2025, 188-203. doi: 10.48311/fsct.2025.83974.0
اختری, ندا, مهدیان, الهام, عروجعلیان, فاطمه, حکیم زاده, وحید (2025). 'افزایش کیفیت و ماندگاری پنیر سفید با استفاده از نانوذرات اکسید روی (ZnONPs) سنتز شده به روش سبز به همراه اسانس گیاه زیره سیاه ایرانی (Bunium persicum L.)', , 22(167), pp. 188-203. doi: 10.48311/fsct.2025.83974.0
اختری, ندا, مهدیان, الهام, عروجعلیان, فاطمه, حکیم زاده, وحید افزایش کیفیت و ماندگاری پنیر سفید با استفاده از نانوذرات اکسید روی (ZnONPs) سنتز شده به روش سبز به همراه اسانس گیاه زیره سیاه ایرانی (Bunium persicum L.). , 2025; 22(167): 188-203. doi: 10.48311/fsct.2025.83974.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,436,976
PDF Download17,551,619