قانعی, پریسا, وزیری, محرم, تمجیدی, فردین (2025). ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از کازئینات سدیم، پروتئین نخود و روغن ذرت. , 22(167), 28-43. doi: 10.48311/fsct.2025.83448.0
پریسا قانعی; محرم وزیری; فردین تمجیدی. "ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از کازئینات سدیم، پروتئین نخود و روغن ذرت". , 22, 167, 2025, 28-43. doi: 10.48311/fsct.2025.83448.0
قانعی, پریسا, وزیری, محرم, تمجیدی, فردین (2025). 'ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از کازئینات سدیم، پروتئین نخود و روغن ذرت', , 22(167), pp. 28-43. doi: 10.48311/fsct.2025.83448.0
قانعی, پریسا, وزیری, محرم, تمجیدی, فردین ارزیابی ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از کازئینات سدیم، پروتئین نخود و روغن ذرت. , 2025; 22(167): 28-43. doi: 10.48311/fsct.2025.83448.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,448,456
PDF Download17,555,316