Number of Articles: 30

تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت

Pages 1-17

لیلا ناطقی; مهشید رضایی

تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula

Pages 19-27

پروانه همتی حسن گاویار; حمزه امیری

طراحی سنسور نوین بر پایه نانوذره گرافن-کوانتوم دات برای آنالیز رنگ خوراکی سانست یلو

Pages 29-39

مهدی گلچهرگان; رضا فرهمندفر; مهدی شبانی نوش آبادی; حسن کریمی مله

بررسی تاثیر پوشش نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی در صمغ کتیرا و اعمال امواج UV-c بر ویژگی‌های کیفی ماش جوانه‌زده

Pages 41-57

لیلا افتخاری; هاجر عباسی; مهشید جهادی

بررسی تأثیر روش تولید فیلم (کامپوزیت یا دولایه) و نسبت بیوپلیمرها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم‌ فعال کیتوزان - ایزوله پروتئین آب پنیر به روش سطح پاسخ

Pages 59-75

خورشید حسین زاده; اصغر خسروشاهی اصل; محمد علیزاده خالدآباد; هادی الماسی

بررسی کارایی شبکه‌های عصبی مصنوعی در پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و رنگ‌سنجی نانوذرات کیتوزان

Pages 77-90

الهام آل‌حسینی; سید مهدی جعفری; هدی شهیری طبرستانی

بررسی اثر اینولین بر زنده‌مانی سویه لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 در بستنی عملگرا و ارزیابی ویژگی‌های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن

Pages 91-100

حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

غنی‌سازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغ‌های بومی ایران

Pages 101-108

امیرحسین رازجو; مریم عزیزخانی; رضا اسماعیل زاده کناری

تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)

Pages 109-120

گیسو ملکی; بهاره سالمی; ناصر صداقت

بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری‌بیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ

Pages 121-134

داود میزرایی; احمد پدرام نیا; مهدی جلالی

تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر سینتیک خشک شدن، مدلسازی ریاضی، کمیت و کیفیت اسانس آویشن

Pages 135-146

حامد کرمی; علی نجات لرستانی; رضا تحویلیان

بررسی مقادیر آلومینیوم در رب های انار و آلوچه سنتی استان گیلان

Pages 147-156

علیرضا مهرگان نیکو; امیر پورفرزاد; سیامک غیبی

بررسی تاثیر پوشش‌دهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستم‌های بینایی ماشین و یادگیری ماشین

Pages 157-172

علی گنجلو; محسن زندی; ماندانا بی مکر; ابوالفضل قره باغی

خواص شیمیایی اسانس استخراج شده از بذر و برگ مورینگا پرگرینا به روش کلونجر به همراه پیش‌تیمار فراصوت

Pages 173-185

آنیسا جعفری; مریم مصلحی شاد; زهره غنوی

سنتز فیلم‌های بیوکامپوزیت بر پایه کازئینات سدیم تقویت‌شده با صمغ‌های ژلان و فارسی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی و مورفولوژی آن

Pages 187-196

محمد محسن زاده; محمود علیزاده ثانی; محمد مالکی; مریم عزیزی لعل آبادی; رویا رضائیان دلویی

ارزیابی ویژگی‌ های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن

Pages 197-209

هادی رفیع; مهدی قیافه داوودی

بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب‌زمینی جهت بسته‌بندی گوشت

Pages 211-224

مسعود حبیبی نجفی; سید ابراهیم حسینی; سید علی یاسینی اردکانی; ژاله خوشخو; نرگس مورکی

استخراج روغن از سیاه دانه همراه با گیاه رزماری با روش پرس سرد و بررسی برخی از ویژگی های کیفی آن

Pages 225-232

ابراهیم افخمی سرای; صدیف آزادمرد دمیرچی; مهدی قره خانی

بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم آلژینات کلسیم پوشش داده شده با روغن آفتاب‌گردان و یا چربی پیه گاو

Pages 233-245

نرگس نهچیری; صدیقه امیری; محسن رادی

بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول

Pages 247-259

محمد فاقعی شهر بابکی; علیرضا شهاب لواسانی; نازنین زند

بهبود ماندگاری و خصوصیات کیفی دونات تخمیری با استفاده از آنتی ‌اکسیدان ‌های استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در مقایسه با آنتی‌ اکسیدان تجاری

Pages 261-271

شهره عرب شیرازی; احمد پدرام نیا; محمد رضا سعیدی اصل; فریبا نقی پور; حمید توکلی پور

کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم‌چرب

Pages 273-287

لیلا لک زاده; سجاد نصر اصفهانی

بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قسمت‌های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه

Pages 289-299

درنوش جعفرپور; سید محمد باقر هاشمی; اعظم قائدی

بررسی گروه های عاملی زیست فعال، قدرت آنتی اکسیدانی، فنول و فلاونوئید کل عصاره فلفل دلمه ای قرمز

Pages 301-311

پگاه نمازی; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

اثر صمغ دانه‌ ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ

Pages 313-328

علی معتمدزادگان; هایده گرجیان; ندا مشتاقی فرخی‎ ‎; ‌ تندیس ‌ خسروی راد

بررسی ویژگی های حسی، رئولوژیکی و زنده مانی باکتری ها در دسر خرمایی پروبیوتیک

Pages 329-337

نگین مهدی زاده; حمید سرحدی; فاطمه شهدادی

کاربرد روش جدید استخراج جفت‌شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای پایش آنتی‌بیوتیک‌های تتراسایکلینی در شیر گاو

Pages 339-349

حافظ راثی; محمدرضا افشارمقدم; جلیل خندقی

اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری

Pages 351-361

فروغ محترمی; انیس طالبی; پگاه بنایی کیا

مدل سازی ریاضی لایه نازک سیر درخشک‌کن هوای داغ وتحت خلاء

Pages 363-375

فریبا سهرابی; نارملا آصفی; ارمغان سالم

غنی‌سازی بیسکویت با پروتئین جهت بهبود اثرات سلامتی‌بخش

Pages 377-387

ارمغان سالم; الهام آل حسینی; سید مهدی جعفری

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,597
PDF Download15,968,847