جعفرپور, درنوش, هاشمی, سید محمد باقر, قائدی, اعظم (2021). بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قسمت‌های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه. , 18(113), 289-299. doi: 10.52547/fsct.18.113.289
درنوش جعفرپور; سید محمد باقر هاشمی; اعظم قائدی. "بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قسمت‌های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه". , 18, 113, 2021, 289-299. doi: 10.52547/fsct.18.113.289
جعفرپور, درنوش, هاشمی, سید محمد باقر, قائدی, اعظم (2021). 'بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قسمت‌های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه', , 18(113), pp. 289-299. doi: 10.52547/fsct.18.113.289
جعفرپور, درنوش, هاشمی, سید محمد باقر, قائدی, اعظم بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قسمت‌های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه. , 2021; 18(113): 289-299. doi: 10.52547/fsct.18.113.289
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,736,039
PDF Download15,963,884