رفیع, هادی, قیافه داوودی, مهدی (2021). ارزیابی ویژگی‌ های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن. , 18(113), 197-209. doi: 10.52547/fsct.18.113.197
هادی رفیع; مهدی قیافه داوودی. "ارزیابی ویژگی‌ های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن". , 18, 113, 2021, 197-209. doi: 10.52547/fsct.18.113.197
رفیع, هادی, قیافه داوودی, مهدی (2021). 'ارزیابی ویژگی‌ های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن', , 18(113), pp. 197-209. doi: 10.52547/fsct.18.113.197
رفیع, هادی, قیافه داوودی, مهدی ارزیابی ویژگی‌ های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن. , 2021; 18(113): 197-209. doi: 10.52547/fsct.18.113.197
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,024
PDF Download15,998,678