معتمدزادگان, علی, گرجیان, هایده, مشتاقی فرخی‎ ‎, ندا, خسروی راد, ‌ تندیس ‌ (2021). اثر صمغ دانه‌ ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ. , 18(113), 313-328. doi: 10.52547/fsct.18.113.313
علی معتمدزادگان; هایده گرجیان; ندا مشتاقی فرخی‎ ‎; ‌ تندیس ‌ خسروی راد. "اثر صمغ دانه‌ ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ". , 18, 113, 2021, 313-328. doi: 10.52547/fsct.18.113.313
معتمدزادگان, علی, گرجیان, هایده, مشتاقی فرخی‎ ‎, ندا, خسروی راد, ‌ تندیس ‌ (2021). 'اثر صمغ دانه‌ ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ', , 18(113), pp. 313-328. doi: 10.52547/fsct.18.113.313
معتمدزادگان, علی, گرجیان, هایده, مشتاقی فرخی‎ ‎, ندا, خسروی راد, ‌ تندیس ‌ اثر صمغ دانه‌ ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ. , 2021; 18(113): 313-328. doi: 10.52547/fsct.18.113.313
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,308
PDF Download15,998,827