ناطقی, لیلا, رضایی, مهشید (2021). تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. , 18(113), 1-17. doi: 10.52547/fsct.18.113.1
لیلا ناطقی; مهشید رضایی. "تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت". , 18, 113, 2021, 1-17. doi: 10.52547/fsct.18.113.1
ناطقی, لیلا, رضایی, مهشید (2021). 'تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت', , 18(113), pp. 1-17. doi: 10.52547/fsct.18.113.1
ناطقی, لیلا, رضایی, مهشید تأثیر صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. , 2021; 18(113): 1-17. doi: 10.52547/fsct.18.113.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,021
PDF Download15,998,678