تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید گیاه Postia puberula | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 2, Volume 18, Issue 113, 1400, Pages 19-27 PDF (470.18 K) | ||
| DOI: 10.52547/fsct.18.113.19 | ||
| Authors | ||
| پروانه همتی حسن گاویار; حمزه امیری* | ||
| گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه لرستان، خرم آباد | ||
| Abstract | ||
| هدف از این مطالعه بررسی تاثیر نوع حلال بر قدرت آنتیاکسیدانی و میزان فنل و فلاونوِئید گیاه Postia puberula متعلق به خانواده آستراسه است. جهت بررسی اثرات آنتی اکسیدانی میزان، فنل و فلاونوئید عصارههای اتانولی، متانولی، آبی و هیدروالکلی تهیه شد. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی نیز با دو روش 2و2 دی فنیل 1-پیکریل هیدرازیل (DPPH) و بتاکاروتن- لینولئیک اسید صورت گرفت. جهت سنجش محتوای ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی به ترتیب از شاهدهای گالیک اسید و کوئرسیتین استفاده شد. نتایج نشان داد که نوع حلال مورد استفاده در عصارهگیری میتواند بر اثرات آنتی اکسیدانی، میزان فنل و فلاونوئید موثر باشد ، به طوری که بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در هر دو روش مربوط به عصاره هیدروالکلی است، همچنین بیشترین میزان فنل در عصاره هیدروالکلی و بیشترین میزان فلاونوئید در عصاره اتانولی مشاهده شد. | ||
| Keywords | ||
| کلمات کلیدی: DPPH; بتاکاروتن – لینولئیک اسید فنل; فلاونوئید; اتانول; متانول | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 188 PDF Download: 80 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,801,058 |
| PDF Download | 15,998,696 |