لک زاده, لیلا, نصر اصفهانی, سجاد (2021). کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم‌چرب. , 18(113), 273-287. doi: 10.52547/fsct.18.113.273
لیلا لک زاده; سجاد نصر اصفهانی. "کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم‌چرب". , 18, 113, 2021, 273-287. doi: 10.52547/fsct.18.113.273
لک زاده, لیلا, نصر اصفهانی, سجاد (2021). 'کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم‌چرب', , 18(113), pp. 273-287. doi: 10.52547/fsct.18.113.273
لک زاده, لیلا, نصر اصفهانی, سجاد کاربرد صمغ زانتان، کربوکسی متیل سلولز و کنسانتره پروتئین آب پنیر در فرمولاسیون و بهبود خواص خامه قنادی کم‌چرب. , 2021; 18(113): 273-287. doi: 10.52547/fsct.18.113.273
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,304
PDF Download15,998,827