فاقعی شهر بابکی, محمد, شهاب لواسانی, علیرضا, زند, نازنین (2021). بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول. , 18(113), 247-259. doi: 10.52547/fsct.18.113.247
محمد فاقعی شهر بابکی; علیرضا شهاب لواسانی; نازنین زند. "بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول". , 18, 113, 2021, 247-259. doi: 10.52547/fsct.18.113.247
فاقعی شهر بابکی, محمد, شهاب لواسانی, علیرضا, زند, نازنین (2021). 'بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول', , 18(113), pp. 247-259. doi: 10.52547/fsct.18.113.247
فاقعی شهر بابکی, محمد, شهاب لواسانی, علیرضا, زند, نازنین بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول. , 2021; 18(113): 247-259. doi: 10.52547/fsct.18.113.247
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,057
PDF Download15,998,696