محترمی, فروغ, طالبی, انیس, بنایی کیا, پگاه (2021). اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری. , 18(113), 351-361. doi: 10.52547/fsct.18.113.351
فروغ محترمی; انیس طالبی; پگاه بنایی کیا. "اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری". , 18, 113, 2021, 351-361. doi: 10.52547/fsct.18.113.351
محترمی, فروغ, طالبی, انیس, بنایی کیا, پگاه (2021). 'اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری', , 18(113), pp. 351-361. doi: 10.52547/fsct.18.113.351
محترمی, فروغ, طالبی, انیس, بنایی کیا, پگاه اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان بربری. , 2021; 18(113): 351-361. doi: 10.52547/fsct.18.113.351
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,028
PDF Download15,998,681