میزرایی, داود, پدرام نیا, احمد, جلالی, مهدی (2021). بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری‌بیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ. , 18(113), 121-134. doi: 10.52547/fsct.18.113.121
داود میزرایی; احمد پدرام نیا; مهدی جلالی. "بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری‌بیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ". , 18, 113, 2021, 121-134. doi: 10.52547/fsct.18.113.121
میزرایی, داود, پدرام نیا, احمد, جلالی, مهدی (2021). 'بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری‌بیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ', , 18(113), pp. 121-134. doi: 10.52547/fsct.18.113.121
میزرایی, داود, پدرام نیا, احمد, جلالی, مهدی بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری‌بیوتیکی حاوی پوره سیب زمینی شیرین، اینولین و قند مایع خرما به روش سطح پاسخ. , 2021; 18(113): 121-134. doi: 10.52547/fsct.18.113.121
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,028
PDF Download15,998,681