Number of Articles: 30

کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند

Pages 1-12

مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی; بهاره صحرائیان; مهدی قیافه داودی; فریبا نقی پور

بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان

Pages 30-13

لیلا ناطقی; سمیه انصاری; علیرضا شهاب لواسانی

تولید مافین بدون‌ شکر با استفاده از استویا و عصاره چای‌سبز

Pages 31-41

سحر نجفی; مانیا صالحی‌فر

تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات عصاره چای سبز

Pages 43-49

سعید نقوی; صدیف آزادمرد دمیرچی; سید هادی پیغمبردوست; محمود صوتی خیابانی

بهینه سازی استخراج عصاره گیاه متکا با روش های فراصوت و سیال فوق بحرانی و بررسی فعالیت ضد اکسایشی عصاره آن

Pages 51-59

بهناز مهدی نیا لیچایی; رضا اسماعیل زاده کناری; غلامرضا دین پناه

کاربرد پیش تیمار اولتراسونیک در استخراج روغن دانه کنجد و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن

Pages 61-70

الهام اشجعی; محمدرضا اسحاقی; سیمین اسدالهی

اندازه‌گیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین

Pages 81-71

الهام نعمتی‌نیا; سامان آبدانان مهدی‌زاده; بهزاد ناصحی

تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

Pages 95-83

مریم ابوالقاسمی; اسحق زکی‌پور رحیم آبادی; مصطفی یوسف الهی

اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز

Pages 97-105

مریم محمدخانی; آرش کوچکی; محبت محبی

تأثیر تغییر نسبت پروتئین‌های سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئین‌های سرم

Pages 107-120

سمیه پاک‌سرشت; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمدعلی رضوی

اثر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و مالتودکسترین به عنوان جایگزین های چربی در فرایند تولید پنیر خامه ای کم چرب

Pages 121-131

محمدرضا خانی; مریم رحمتی; مهناز هاشمی روان

مطالعه بر روی کاربرد استفاده از سویههای وحشی لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان آغازگر در کاهش استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر آب نمکی

Pages 133-140

بهاره بهارلو; فاطمه نجاتی

تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی

Pages 141-152

نرگس رسولی; وجیهه فدائی نوغانی; بهرام فکری

اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله

Pages 153-162

اصغر ساویز

تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای

Pages 163-174

فاطمه صیادیان; لاله رومیانی

بررسی خواص کیفی خامه کم‌چرب تهیه شده از ژلاتین پای مرغ و کنسانتره پروتئین شیر

Pages 175-186

عاطفه رضایی‌زاده; زینب رفتنی امیری

بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین

Pages 187-199

فرزانه نصرالله زاده; مهدی وریدی; آرش کوچکی; فرزین هادی زاده

تاثیر پوشش زانتان حاوی اسانس نعناع فلفلی Mentha piperita)) روی ویزگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال

Pages 201-212

محبوبه تجری بالاجاده; قربانعلی مهقانی; عادله محمدی; سعیده عربشاهی دلویی

بررسی تأثیر فرایند پوست‌گیری با فناوری پرتودهی مادون‌قرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی

Pages 213-225

زهرا محمدی; مهدی کاشانی نژاد; امان محمد ضیائی‌فر; محمد قربانی

بررسی ویژگی آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل

Pages 227-240

عاطفه مقصودلو; علیرضا صادقی ماهونک; حسین محب الدینی

فرمولاسیون پاستیل هلو حاوی رنگ کاروتنوئیدی استخراج شده از میکروکوکوس روزئوس و بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی آن

Pages 241-254

محمود یلمه; مرتضی خمیری; محمد قربانی; عزت الله قائمی; سیده ساناز رمضان‌پور

تشخیص تقلبات آبلیموی صنعتی در آبلیموی طبیعی با استفاده از آنالیز خواص فیزیکوشیمیایی آبلیمو و روش های آماری

Pages 263-255

سجاد پیرسا; محمد علیزاده; نسرین فرجی; سهیلا فرجی

بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار

Pages 277-265

بی بی مرضیه رضوی زاده; زینب زعفرانی; رسول کد خدایی

ارزیابی افزودن آرد نخود بر ویژگیهای کیفی کیکهای روغنی و اسفنجی

Pages 287-279

مهرنوش اعلایی; سارا موحد; حسین احمدی چناربن

بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 300-289

نرجس آقاجانی

بررسی ویژگیهای ضداکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدوحلوایی

Pages 310-301

مینا شاکری نیا; سید حسین حسینی قابوس

تولید مخلوط پودر دانه بزرک و کنجد همراه با روغن زیتون و بررسی ویژگی‌های کیفی آن طی نگهداری

Pages 317-311

سارا سلیم‌زاده; صدیف آزادمرد دمیرچی

تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

Pages 319-330

منصوره یانپی; مهران اعلمی; جلال محمدزاده; علیرضا صادقی; محبوبه کشیری

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ممانعت کنندگی آسیب DNA و بازدارندگی فعالیت آنزیم های آلفا-گلوکوسیداز و آلفا-آمیلاز پپتید های زیست فعال فرآورده تخمیری سس ماهی ساردین

Pages 341-331

یاور بوستانی ماوی; مهدی نیکو; بهروز آتشبار; احمدی گاولیقی احمدی گاولیقی

بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فلزات سنگین در چای صادراتی و وارداتی

Pages 349-343

پویا زرعی; حامد فراجی; فریده طباطبایی یزدی; پرستو کریمی فر; هیلسا بیدخوری; منا فراجی هریس

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,893,982
PDF Download16,068,002