صیادیان, فاطمه, رومیانی, لاله (2018). تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای. , 14(73), 163-174.
فاطمه صیادیان; لاله رومیانی. "تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای". , 14, 73, 2018, 163-174.
صیادیان, فاطمه, رومیانی, لاله (2018). 'تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای', , 14(73), pp. 163-174.
صیادیان, فاطمه, رومیانی, لاله تأثیر دانه آفتابگردان بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری سوریمی کپور نقره‌ای. , 2018; 14(73): 163-174.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,161
Number of Articles24,584
Article View20,383,871
PDF Download16,263,791