آقاجانی, نرجس (2018). بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ. , 14(73), 300-289.
نرجس آقاجانی. "بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ". , 14, 73, 2018, 300-289.
آقاجانی, نرجس (2018). 'بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ', , 14(73), pp. 300-289.
آقاجانی, نرجس بهینه سازی آنزیم بری حرارتی و تاثیر اسانس گلپر بر فعالیت آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ. , 2018; 14(73): 300-289.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,362,149
PDF Download16,252,835