ساویز, اصغر (2018). اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله. , 14(73), 153-162.
اصغر ساویز. "اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله". , 14, 73, 2018, 153-162.
ساویز, اصغر (2018). 'اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله', , 14(73), pp. 153-162.
ساویز, اصغر اثر تیمارهای منطقه کشت و حلال الکلی و هیدروالکلی بر محتوای فنولی، توکوفرولی و خاصیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه شنبلیله. , 2018; 14(73): 153-162.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,362,146
PDF Download16,252,835