رسولی, نرگس, فدائی نوغانی, وجیهه, فکری, بهرام (2018). تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی. , 14(73), 141-152.
نرگس رسولی; وجیهه فدائی نوغانی; بهرام فکری. "تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی". , 14, 73, 2018, 141-152.
رسولی, نرگس, فدائی نوغانی, وجیهه, فکری, بهرام (2018). 'تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی', , 14(73), pp. 141-152.
رسولی, نرگس, فدائی نوغانی, وجیهه, فکری, بهرام تأثیر جایگزینی چربی شیر با روغن هسته پالم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی خامه قنادی. , 2018; 14(73): 141-152.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,362,151
PDF Download16,252,835