یانپی, منصوره, اعلمی, مهران, محمدزاده, جلال, صادقی, علیرضا, کشیری, محبوبه (2018). تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. , 14(73), 319-330.
منصوره یانپی; مهران اعلمی; جلال محمدزاده; علیرضا صادقی; محبوبه کشیری. "تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج". , 14, 73, 2018, 319-330.
یانپی, منصوره, اعلمی, مهران, محمدزاده, جلال, صادقی, علیرضا, کشیری, محبوبه (2018). 'تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج', , 14(73), pp. 319-330.
یانپی, منصوره, اعلمی, مهران, محمدزاده, جلال, صادقی, علیرضا, کشیری, محبوبه تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج. , 2018; 14(73): 319-330.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,350,508
PDF Download16,250,389