رضوی زاده, بی بی مرضیه, زعفرانی, زینب, کد خدایی, رسول (2018). بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار. , 14(73), 277-265.
بی بی مرضیه رضوی زاده; زینب زعفرانی; رسول کد خدایی. "بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار". , 14, 73, 2018, 277-265.
رضوی زاده, بی بی مرضیه, زعفرانی, زینب, کد خدایی, رسول (2018). 'بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار', , 14(73), pp. 277-265.
رضوی زاده, بی بی مرضیه, زعفرانی, زینب, کد خدایی, رسول بررسی اثر نوع نشاسته اصلاح شده و فشار گاز دی اکسید کربن بر برخی ویژگی های تعیین کننده پایداری نوشابه امولسیونی طعم دار. , 2018; 14(73): 277-265.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,161
Number of Articles24,584
Article View20,383,872
PDF Download16,263,791