تاثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 8, Volume 14, Issue 73, 1396, Pages 95-83 PDF (200.77 K) | ||
| Authors | ||
| مریم ابوالقاسمی1; اسحق زکیپور رحیم آبادی* 2; مصطفی یوسف الهی3 | ||
| 1دانش آموخته کارشناسی ارشد شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل | ||
| 22- دانشیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل 3- دانشیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا | ||
| 3دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل | ||
| Abstract | ||
| چکیده هدف این مطالعه بررسی تاثیرات پوشش خوراکی ژلاتینی و ترکیب پوشش ژلاتین و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله کپور نقرهای در خلال 21 روز نگهداری در یخچال(°C 4) بوده است. تیمارهای تحقیق عبارت بودند از فیلههای خام و بدون تیمار (تیمار شاهد)، فیلههای حاوی پوشش ژلاتینی 4% (تیمار 1)، فیلههای حاوی پوشش ژلاتینی 4% و اسانس آویشن شیرازی2/0% (تیمار 2) و فیلههای حاوی پوشش ژلاتینی 4% و اسانس آویشن شیرازی4/0% (تیمار 3). تیمار فیلهها با پوشش ژلاتین و اسانس آویشن شیرازی تاثیر معنیداری(05/0P <) بر بار باکتریایی داشت. تیمار شاهد و تیمار1 در روز 15نگهداری و تیمارهای 2 و 3 در روز 18 نگهداری در یخچال در محدوده فساد 7 log cfu/g قرار داشتند. بر اساس ارزیابی حسی تیمارهای 2 و 3 دارای زمان ماندگاری بیشتری در مقایسه با نمونه شاهد بودند. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: کپور نقرهای; روکش غذایی; اسانس آویشن شیرازی; ژلاتین; زمان ماندگاری | ||
|
Statistics Article View: 126 PDF Download: 58 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,584 |
| Article View | 20,362,153 |
| PDF Download | 16,252,835 |