Number of Articles: 30

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز و ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آب‌نمکی کم‌چرب

Pages 16-1

عرفان دانش; مصطفی گودرزی; حسین جوینده

بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی

Pages 25-17

مرضیه مهرعلیها; سارا سهراب وندی; لیلا ناطقی

تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی، بافتی و پذیرش آن

Pages 35-27

الناز فتاحی

بررسی خصوصیات آنتی‌رادیکالی لیگنین استخراج شده از گونه‌های گیاهی توسط دو روش MWL وDL

Pages 44-37

علی ابراهیم‌زاده; رضا اسماعیل‌زاده کناری; علی عبدالخانی

تعیین نانوساختار میکروامولسیون لیکوپن توسط هدایت‌سنجی و مطالعات رفتار جریانی

Pages 60-45

عاطفه امیری ریگی; سلیمان عباسی

بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی

Pages 72-61

محمدعلی حصاری نژاد; فرناز رضاییان عطار; امید مصفا; بهداد شکرالهی یانچشمه

ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر ریزاندامگان بیماری زا با منشاء غذایی

Pages 82-73

منصور سعیدی; مرضیه یگانگی; بهروز علیزاده بهبهانی; علیرضا وسیعی; فریده طباطبایی یزدی

شناسایی جدایه‌های باکتری‌های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی

Pages 92-83

فهیمه عزیزی; محمدباقر حبیبی نجفی; محمدرضا عدالتیان

بررسی خاصیت ضدمیکروبی عصاره متانولی، اسانس و نانولیپوزوم حاوی اسانس نعناع فلفلی

Pages 102-93

ساسان قره نقده; سمیرا فرقانی; سامان قره نقده; محمود صوتی خیابانی

اثرات پلاسمای سرد اتمسفری بر شیر گاوی و قارچ Candida albicans تلقیح شده به آن

Pages 111-103

اباصلت حسین زاده کلاگر; معصومه دیلمی; فرشاد صحبت زاده; سیده ندا سیادتی

اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین‌ آبکافتی تولید‌شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی

Pages 124-113

سهیل ریحانی پول; سید علی جعفرپور

بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی

Pages 135-125

رضا اسماعیل زاده کناری; سیده زهرا مهدی پور; راضیه رضوی

اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی

Pages 145-137

مصطفی کرمی; طیبه حمیدوند; علیرضا اطمینان

بررسی اثر جایگزینی اینولین و پودر چای سبز بر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماکارونی

Pages 155-147

فرحناز رحیمی نژاد; محمد حسین عزیزی

مدل‌سازی و بهینه‌سازی ویژگیهای کیفی و پایداری نانوکمپلکس‌های کلوئیدی جهت کاربرد در نوشیدنی های اسیدی شفاف

Pages 169-157

شقایق شیخ زاده; محمد علیزاده; محمود رضازاد

حذف ترکیبات رنگی و ناخالصی‌ها از ملاس نهایی چغندر قند با استفاده از کربن فعال پودری جهت تولید قند اینورت مایع

Pages 180-171

بیوک آقا فرمانی; محسن اسمعیلی

مقایسه ی ترکیبات فنولی بین دو واریته ی چای سبز (هیبرید و کلون 100)

Pages 191-181

زینب نوشی; رضا حیدری; مینو ایلخانی پور; زهرا قاسمپور

بررسی ویژگی‌های خمیر و ژل سوریمی غنی‌شده با فیبرهای رژیمی

Pages 202-193

سکینه حیدری; بهاره شعبانپور; پرستو پورعاشوری

بررسی تأثیر اولتراسوند بر آبگیری اسمزی شلغم و تعیین شرایط بهینه خشک‌کردن هوای داغ

Pages 214-203

فخری شهیدی; محمد مالکی آیسک

تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما

Pages 224-215

زهرا نجف پور; محمد تقی گلمکانی; مهرداد نیاکوثری; غلامرضا مصباحی

بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی

Pages 236-225

الهام اسدپور; یحیی مقصودلو; سید مهدی جعفری; محمد قربانی; مهران اعلمی

بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی

Pages 249-237

زهرا شیخ ‏الاسلامی; مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی; بهاره صحرائیان; فریبا نقی‏ پور; صغری معدنی

بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (Diospyros kaki L.)

Pages 259-251

غزاله ثابتی صتعت; اسماعیل عطای صالحی; شادی بلوریان

بررسی کاربرد مولکول نگاری پلیمری در استخراج انتخابی تارتاریک اسید

Pages 268-261

زهرا قاسم پور; محمد علیزاده خالدآباد; محمدرضا وردست; محمود رضازاد باری

غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادون‌قرمز

Pages 279-269

علیرضا اسدی امیرآبادی; مهدی کاشانی نژاد; علیرضا صادقی ماهونک

تاثیر افزودن اسانس آویشن بر برخی ویژگی های کیفی و میکروبی حلوا ارده در طی زمان نگهداری

Pages 292-281

مریم عظیمی; حمیدرضا اخوان; محسن رادی

بررسی تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای کنجاک و زانتان بر ویژگی‌های بافتی پنیر پروسس پخش‌پذیر

Pages 306-293

مصطفی محروقی; محسن قدس روحانی; حسن رشیدی

بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب

Pages 318-307

مریم فرهمند; محمدتقی گلمکانی; عسگر فرحناکی; غلامرضا مصباحی

تأثیر اتمسفر اصلاح‌شده و نوع بسته‌بندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست

Pages 329-319

جواد نوروز; محمد حسین عزیزی; زهره حمیدی اصفهانی

زنده‌مانی باکتری‌های لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بعنوان باکتری های پروبیوتیک شاخص در مدل شبیه‌سازی شده معده ای و روده ای

Pages 340-331

محبوبه سرابی جماب; پریا رهنما وثوق; مرضیه کته شمشیری; رضا کاراژیان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,044
PDF Download15,970,965