دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی, جوینده, حسین (2017). تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز و ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آب‌نمکی کم‌چرب. , 14(68), 16-1.
عرفان دانش; مصطفی گودرزی; حسین جوینده. "تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز و ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آب‌نمکی کم‌چرب". , 14, 68, 2017, 16-1.
دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی, جوینده, حسین (2017). 'تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز و ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آب‌نمکی کم‌چرب', , 14(68), pp. 16-1.
دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی, جوینده, حسین تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز و ایزوله پروتئین آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آب‌نمکی کم‌چرب. , 2017; 14(68): 16-1.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,965
PDF Download16,004,561