ریحانی پول, سهیل, جعفرپور, سید علی (2017). اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین‌ آبکافتی تولید‌شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی. , 14(68), 124-113.
سهیل ریحانی پول; سید علی جعفرپور. "اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین‌ آبکافتی تولید‌شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی". , 14, 68, 2017, 124-113.
ریحانی پول, سهیل, جعفرپور, سید علی (2017). 'اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین‌ آبکافتی تولید‌شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی', , 14(68), pp. 124-113.
ریحانی پول, سهیل, جعفرپور, سید علی اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین‌ آبکافتی تولید‌شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی. , 2017; 14(68): 124-113.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,960
PDF Download16,004,556