حصاری نژاد, محمدعلی, رضاییان عطار, فرناز, مصفا, امید, شکرالهی یانچشمه, بهداد (2017). بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی. , 14(68), 72-61.
محمدعلی حصاری نژاد; فرناز رضاییان عطار; امید مصفا; بهداد شکرالهی یانچشمه. "بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی". , 14, 68, 2017, 72-61.
حصاری نژاد, محمدعلی, رضاییان عطار, فرناز, مصفا, امید, شکرالهی یانچشمه, بهداد (2017). 'بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی', , 14(68), pp. 72-61.
حصاری نژاد, محمدعلی, رضاییان عطار, فرناز, مصفا, امید, شکرالهی یانچشمه, بهداد بررسی اثر سطوح مختلف پودر جلبک کلرلا ولگاریس به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی. , 2017; 14(68): 72-61.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,962
PDF Download16,004,559