کرمی, مصطفی, حمیدوند, طیبه, اطمینان, علیرضا (2017). اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی. , 14(68), 145-137.
مصطفی کرمی; طیبه حمیدوند; علیرضا اطمینان. "اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی". , 14, 68, 2017, 145-137.
کرمی, مصطفی, حمیدوند, طیبه, اطمینان, علیرضا (2017). 'اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی', , 14(68), pp. 145-137.
کرمی, مصطفی, حمیدوند, طیبه, اطمینان, علیرضا اثر بسته بندی و پرتو گاما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان صنعتی پرتودیده در مقایسه با فرآیند پخت معمولی. , 2017; 14(68): 145-137.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,962
PDF Download16,004,558