نجف پور, زهرا, گلمکانی, محمد تقی, نیاکوثری, مهرداد, مصباحی, غلامرضا (2017). تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما. , 14(68), 224-215.
زهرا نجف پور; محمد تقی گلمکانی; مهرداد نیاکوثری; غلامرضا مصباحی. "تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما". , 14, 68, 2017, 224-215.
نجف پور, زهرا, گلمکانی, محمد تقی, نیاکوثری, مهرداد, مصباحی, غلامرضا (2017). 'تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما', , 14(68), pp. 224-215.
نجف پور, زهرا, گلمکانی, محمد تقی, نیاکوثری, مهرداد, مصباحی, غلامرضا تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما. , 2017; 14(68): 224-215.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,914
PDF Download16,004,533