مهرعلیها, مرضیه, سهراب وندی, سارا, ناطقی, لیلا (2017). بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی. , 14(68), 25-17.
مرضیه مهرعلیها; سارا سهراب وندی; لیلا ناطقی. "بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی". , 14, 68, 2017, 25-17.
مهرعلیها, مرضیه, سهراب وندی, سارا, ناطقی, لیلا (2017). 'بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی', , 14(68), pp. 25-17.
مهرعلیها, مرضیه, سهراب وندی, سارا, ناطقی, لیلا بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی. , 2017; 14(68): 25-17.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,960
PDF Download16,004,555