شیخ ‏الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, صحرائیان, بهاره, نقی‏ پور, فریبا, معدنی, صغری (2017). بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی. , 14(68), 249-237.
زهرا شیخ ‏الاسلامی; مهدی کریمی; مهدی قیافه داودی; بهاره صحرائیان; فریبا نقی‏ پور; صغری معدنی. "بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی". , 14, 68, 2017, 249-237.
شیخ ‏الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, صحرائیان, بهاره, نقی‏ پور, فریبا, معدنی, صغری (2017). 'بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی', , 14(68), pp. 249-237.
شیخ ‏الاسلامی, زهرا, کریمی, مهدی, قیافه داودی, مهدی, صحرائیان, بهاره, نقی‏ پور, فریبا, معدنی, صغری بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی. , 2017; 14(68): 249-237.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,915
PDF Download16,004,533