Number of Articles: 30

ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

Pages 16-1

مریم قربانی; ناصر صداقت; الناز میلانی; آرش کوچکی

شناسایی ژن کد کننده باکتریوسین در شش سویه بومی لاکتوباسیلوس پلنتاروم

Pages 25-17

ملیحه السادات غلام زاده; محمدامین حجازی; ناهید حسین زاده قراجه

تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات صدف بزرگ Megapitaria squalid و بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی آن

Pages 37-27

نصراله احمدی فرد; خولیو همبرتو کوردوا مورتو

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ

Pages 47-39

سید محمد مشکانی; سید علی مرتضوی

تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی

Pages 61-49

سیده معصومه پورسید; علی معتمدزادگان; جعفر محمدزاده میلانی

تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی

Pages 72-63

بهاره شهیدی; مریم کلانتری; ساره بوستانی

تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده

Pages 84-75

مریم روشن ضمیر مشهدی; پیمان رجایی; حسین احمدی چناربن

بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست

Pages 94-85

سارا موحد; گلسا خلعتبری محسنی; حسین احمدی چناربن

تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت

Pages 103-95

مجتبی هادیان; مهدی قیافه داودی

اثر نانورس روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ممانعت‌کنندگی فیلم‌های بیوپلیمر کفیران

Pages 115-105

سید سعید حسینی; فرامرز خدائیان; سهیلا اسمی

توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال

Pages 129-117

محمّد رضا صلاحی; آرش قیطران پور; محبت محبی; محمّد نوشاد

بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم‌چرب

Pages 143-131

حمیده نامور; مهرداد نیاکوثری; محمد حجتی; حسین جوینده

بررسی اثر توان‌های مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری

Pages 155-145

بهرام حسین زاده سامانی; زهرا لری گویینی; شیدا فصیح زاده

بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آن

Pages 163-157

سارا موحد; حسین احمدی چناربن

بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم

Pages 174-165

رقیه امینی سرتشنیزی; هدایت حسینی; زهره امیری; رزیتا کمیلی; ماهرو عظیمی

تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان

Pages 186-175

شادی بصیری

جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیر گذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری

Pages 203-187

فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; سمیرا مرادی; علیرضا وسیعی; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه درطول دوره نگهداری

Pages 215-205

زهرا سلیمان بیگی; رضوان پور احمد; مهناز هاشمی روان

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام‌های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری‌های عامل فساد و مسمومیت

Pages 227-217

اعظم مهربان; محمدرضا عدالتیان دوم; محمد حسین حداد خداپرست; معصومه مهربان سنگ آتش

تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ

Pages 238-229

مریم ملکی; محمد حسین حداد خداپرست; سید محمد مشکانی

اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته‌ی سیاه سردشت

Pages 247-239

فاطمه ریاضی; فریبا زینالی; ابراهیم حسینی; هما بهمدی; مریم خانی; سپیده پوروطن دوست

اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس

Pages 260-249

نعیمه عابدینی; علی نصیرپور; لیلا ناطقی

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی

Pages 269-261

الناز قره محمدلو; عباس جلیل زاده; جواد حصاری

بررسی خشک کردن برگه‌های توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی

Pages 281-271

شهین شرافتخواه آذری; بهرام فتحی آچاچلوئی; کاظم علیرضالو

بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقه‌های نارنج

Pages 292-283

معصومه علیزاده شهریور; حجت کاراژیان; معصومه مهربان سنگ آتش

اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج

Pages 304-293

زینب رفتنی امیری; مریم اثنی عشری; رضا فرهمندفر

ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده

Pages 313-305

آزیتا نعمتی; محمد علیزاده; زهرا قاسم پور

بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های آلژینات سدیم با استفاده از نانوذرات رس

Pages 324-315

مهدی آل بوفتیله; مسعود رضائی; هدایت حسینی; مهدی عبدالهی

بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری

Pages 334-325

معصومه احمدی بلوطکی; بهزاد ناصحی

بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست همزده

Pages 344-335

نجمه صفری; محمد فاضل; مهشید جهادی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,786,130
PDF Download15,991,536