صلاحی, محمّد رضا, قیطران پور, آرش, محبی, محبت, نوشاد, محمّد (2017). توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال. , 14(66), 129-117.
محمّد رضا صلاحی; آرش قیطران پور; محبت محبی; محمّد نوشاد. "توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال". , 14, 66, 2017, 129-117.
صلاحی, محمّد رضا, قیطران پور, آرش, محبی, محبت, نوشاد, محمّد (2017). 'توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال', , 14(66), pp. 129-117.
صلاحی, محمّد رضا, قیطران پور, آرش, محبی, محبت, نوشاد, محمّد توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال. , 2017; 14(66): 129-117.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,879,874
PDF Download16,061,069