مشکانی, سید محمد, مرتضوی, سید علی (2017). بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ. , 14(66), 47-39.
سید محمد مشکانی; سید علی مرتضوی. "بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ". , 14, 66, 2017, 47-39.
مشکانی, سید محمد, مرتضوی, سید علی (2017). 'بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ', , 14(66), pp. 47-39.
مشکانی, سید محمد, مرتضوی, سید علی بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ. , 2017; 14(66): 47-39.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,877,465
PDF Download16,059,653