موحد, سارا, خلعتبری محسنی, گلسا, احمدی چناربن, حسین (2017). بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست. , 14(66), 94-85.
سارا موحد; گلسا خلعتبری محسنی; حسین احمدی چناربن. "بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست". , 14, 66, 2017, 94-85.
موحد, سارا, خلعتبری محسنی, گلسا, احمدی چناربن, حسین (2017). 'بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست', , 14(66), pp. 94-85.
موحد, سارا, خلعتبری محسنی, گلسا, احمدی چناربن, حسین بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست. , 2017; 14(66): 94-85.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,873,962
PDF Download16,056,657